Herbalife Try Out


Ken je het merk Herbalife?

We leggen je er graag wat meer over uit. Herbalife bestaat sinds 1980 en is beursgenoteerd in de VS. In ruim 94 landen worden de voeding producten via een speciaal distributeurs netwerk verkocht. Deze distributeurs zijn ervaringsdeskundigen en deze begeleiden mensen met zorg voor resultaat. Herbalife levert hoogwaardige en evenwichtige voedingsproducten en heeft een uitgebreide supplementen lijn. Producten die dankzij de grote hoeveelheden voedingsstoffen je tekorten aanvullen en balans brengen in je voedingspatroon. Herbalife is geen dieet of kuur. 

Waarom een Try Out?

Sinds 2013 promoten wij een gezonde actieve levensstijl en combineren wij Herbalife met deze levensstijl. Wij promoten Herbalife omdat we er zelf zeer goede resultaten mee behaald hebben. Op het gebied van gewichtsbeheersing, energiebalans en ondersteuning van sportprestaties. 

Daarnaast hebben we veel ervaring met het resultaat gericht begeleiden van mensen met hun voedingspatroon. Onze goede ervaringen willen we delen met iedereen die daarvoor open staat. Op een gezonde, korte maar vooral simpele manier. Daarom hebben we de Try Out bedacht. 

Een Try Out houdt in dat je kunt kiezen tussen:

> Gezond Ontbijt Try Out   (Aanrader, 6 X een gezond ontbijt proberen)

> Sport Try Out                     (4 dagen, in die 4 dagen 2x sporten)

> Afvallen Try Out                 (3 dagen) 

> Aankomen Try Out             (2 dagen)  Afhankelijk van het soort Try Out vervang jij je 1 of 2 maaltijden per dag. Het gezonde ontbijt is de aanrader want met een gezond (eiwitrijk en met alle voedingsstoffen die je nodig hebt) kickstart jij je dag op de beste manier. Daarnaast drink je voldoende water, eet je gezonde tussendoortjes en een gezonde avondmaaltijd.

Een Try Out start altijd met een bodyscan en kort interview. Aan het einde van de Try Out herhalen we de bodyscan zodat we duidelijk het resultaat kunnen meten. Onze ervaring is dat een Try Out altijd merkbaar resultaat oplevert. Of je daarna met een programma wil starten bepaal je zelf.

Geïnteresseerd? 

Bel 06-41011468 of mail maartennieuwmeijer@energiekerleven.nl voor het maken van een afspraak.

Of ga naar Gratis FIT CHECK en vul daar het terugbel formulier in.