config
BOOTCAMP & VOEDINGSADVIES
      HEILOO & LIMMEN & CASTRICUM   

BOOTCAMP voor Heiloo, Limmen, Egmond, Castricum en Alkmaar.

Fitclub Heiloo is ons “geschenk” aan iedereen uit Heiloo, Limmen, Egmond, Castricum en Alkmaar die op een leuke en laagdrempelige manier buiten wil sporten. En voor een geschenk hoef je niets te betalen. Dus onze Bootcamp is 100% GRATIS en VRIJBLIJVEND

Maar.....hoor ik je denken? Hoe zit dit precies? Waar zit de adder onder het gras?

Resultaat gericht.

Als je wil mee doen aan onze Bootcamp dan gaan we ervan uit dat je een RESULTAAT wil halen. Dat kan op het gebied van gewichtsbeheersing, spiermassa vergroten, energie balans, conditie verbeteren etc. Resultaten op die gebieden worden voor 80% bepaald door je voeding en voor 20% door beweging / sport. 

Het behalen van jouw RESULTAAT willen we concreet met je bespreken en cijfermatig inzichtelijk maken. Dat betekent dat elke deelnemer aan de bootcamp altijd een GRATIS FIT CHECK doet. En ja die is ook gratis en vrijblijvend. Eventueel kan je een follow up doen met behulp van ons vervolg aanbod.

Herstel belangrijk.

Na elke training heb je de mogelijkheid om je enorm herstel te bevorderen door herstelvoeding van Herbalife te kopen. Het woord zegt het al: HERSTEL VOEDING. Door binnen een half uur na de training herstelvoeding te nemen bereik je:

  1. Vergroting spiermassa.
  2. Meer conditie.
  3. Minder blessures.


Een serving van aloe vera, kruiden thee en een voedingshake kost 5 Eur. Als je 10 servings in 1 keer koopt dan betaal je 45 Euro. Dus de beste keuze is om je besparing (een gemiddelde Boot Camp les kost tussen de 6 en 10 Euro) te investeren in gezonde voeding.

Tijden en vertrekplaatsen.

De bootcamps zijn worden gegeven op Maandagavond (19.30 - 20.30) en Vrijdagochtend (9.30 - 10.30).

We verzamelen in Kantine de Beuk aan de Olvendijk 83 (GGZ Terrein) te Heiloo.