config
BOOTCAMP & VOEDINGSADVIES
      HEILOO & LIMMEN & CASTRICUM   

FITCLUB HEILOO.

Mijn naam is Maarten Nieuwmeijer, ben 42 jaar, getrouwd en heb 2 kinderen van 10 en 7.

Mijn achtergrond is bedrijfseconomie en ik heb 15 jaar bij de ING Bank gewerkt. Ik stond ’s ochtend om 6.30 op het station en was (als het mee zat) rond 18.00 weer thuis. Binnen zo’n groot bedrijf heb je weinig invloed en door de lange dagen zag ik mijn kinderen nauwelijks. 

Dus toen ik in 2013 de mogelijkheid kreeg om eigen baas te worden, heb ik dat direct gedaan. Waarom? Ik vind het leuk om met mensen te werken en ze te motiveren om de beste versie van zichzelf te worden. En door voor mezelf te gaan werken heb ik weer invloed op mijn eigen tijd en kan ik mijn kinderen zien opgroeien.

Ondertussen was ik gestart met Herbalife eten want ik zocht naar een gezonde manier om beter te herstellen van mijn hardloop trainingen. Daarnaast wilde ik heel graag mijn vetpercentage verlagen want ik vind het gewoon mooi om er atletisch uit te zien. 

Dat is goed gelukt! Ik heb de producten van Herbalife geintegreerd in een gezonde actieve levensstijl en op die manier is er in de afgelopen drie maanden 5 kilo VET verdwenen en 1 kilo SPIEREN bij gekomen. Zie onderstaande foto. 

En dat zonder hongergevoel en met veel meer ENERGIE! 

Mocht je interesse hebben in fitter of slanker worden vul dan eens onze online fitcheck in. 

www.DeFitCheck.nl/maarten
Met ons enthousiaste team runnen we de Fitclub en helpen we mensen per maand meer dan 100 mensen met hun gezondheidsdoelen. Daarmee heb ik de afgelopen maand 1.625 Euro verdiend.